Direct naar de inhoud Direct naar het hoofdmenu Direct naar het servicemenu Direct zoeken

Contact


Grotere kaart weergeven

 

Adresgegevens

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Telefoon (070) 312 21 44 (Hans Koolmees, secretaris)
Telefoon (070) 312 21 39 (Tanja Sontosoemarto, secretaresse)

Bezoekadres: Prinsessegracht 21, 2514 AP Den Haag
Postadres: Postbus 123, 2501 CC Den Haag
Bezorgadres: Jan Evertstraat 1A, 2514 BS Den Haag

 

 

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer
De HBO-raad ligt vlakbij het centraal station Den Haag (ongeveer 10 minuten lopen tegenover het Malieveld). U kunt ook vanaf het station de tram nemen. De volgende trams stoppen voor de HBO-raad: 9, 10, 16 en 17. U stapt uit bij de eerste halte vanaf Den Haag CS.

 

Met de auto
Vanuit de richting Wassenaar (A44): volg de borden Den Haag. Aan het einde bij t-splitsing (provinciehuis) linksaf langs het Malieveld. (Het aantal parkeerplaatsen bij de HBO-raad is zeer beperkt. Wij raden u dan ook aan gebruik te maken van de parkeergarage onder het Malieveld.) Nadat u uw auto er heeft geparkeerd, gaat u bovenaan de parkeergarage linksaf en loopt u door tot het kruispunt. U steekt daar over en gaat naar rechts, de trambaan en het kanaal aan uw rechterhand. Vervolg uw weg nog een kleine 100 meter en u bevindt zich voor de ingang van de HBO-raad. U herkent deze aan het logobord rechts van de toegangsdeur.

 

Vanuit de richting Utrecht (A12): volg de borden Den Haag/Scheveningen. Aan het einde van de Utrechtsebaan linksaf. Aan het einde bij t-splitsing (provinciehuis) linksaf langs het Malieveld.(Het aantal parkeerplaatsen bij de HBO-raad is zeer beperkt. Wij raden u dan ook aan gebruik te maken van de parkeergarage onder het Malieveld.) Nadat u uw auto er heeft geparkeerd, gaat u bovenaan de parkeergarage linksaf en loopt u door tot het kruispunt. U steekt daar over en gaat naar rechts, de trambaan en het kanaal aan uw rechterhand. Vervolg uw weg nog een kleine 100 meter en u bevindt zich voor de ingang van de HBO-raad. U herkent deze aan het logobord rechts van de toegangsdeur.

 

Vanuit de richting Amsterdam (A4): volg de borden Den Haag/Rotterdam. Afslag Voorburg/Den Haag (A12). Volg de borden Den Haag/Scheveningen. U bevindt zich nu op de Utrechtsebaan. Aan het einde van de Utrechtsebaan linksaf. Aan het einde bij t-splitsing (provinciehuis) linksaf langs het Malieveld. (Het aantal parkeerplaatsen bij de HBO-raad is zeer beperkt. Wij raden u dan ook aan gebruik te maken van de parkeergarage onder het Malieveld.) Nadat u uw auto er heeft geparkeerd, gaat u bovenaan de parkeergarage linksaf en loopt u door tot het kruispunt. U steekt daar over en gaat naar rechts, de trambaan en het kanaal aan uw rechterhand. Vervolg uw weg nog een kleine 100 meter en u bevindt zich voor de ingang van de HBO-raad. U herkent deze aan het logobord rechts van de toegangsdeur.


Vanuit de richting Rotterdam (A4): volg de A13 richting Den Haag borden Den Haag. Volg op knooppunt Prins Clausplein de A12 richting Den Haag. Volg de borden Den Haag/Scheveningen. Aan het einde van de Utrechtsebaan linksaf. Aan het einde bij t-splitsing (provinciehuis) linksaf langs het Malieveld. (Het aantal parkeerplaatsen bij de HBO-raad is zeer beperkt. Wij raden u dan ook aan gebruik te maken van de parkeergarage onder het Malieveld.) Nadat u uw auto er heeft geparkeerd, gaat u bovenaan de parkeergarage linksaf en loopt u door tot het kruispunt. U steekt daar over en gaat naar rechts, de trambaan en het kanaal aan uw rechterhand. Vervolg uw weg nog een kleine 100 meter en u bevindt zich voor de ingang.

vorige   
kwaliteitszorg voor het onderzoek aan hogescholen