Direct naar de inhoud Direct naar het hoofdmenu Direct naar het servicemenu Direct zoeken

In april 2014 heeft de Validatiecommissie Kwaliteitszorg Onderzoek (VKO) moeten besluiten om het kwaliteitszorgsysteem onderzoek van de Design Academy Eindhoven voorwaardelijk te valideren. De commissie kon zich in 2014 nog geen oordeel vormen over het kwaliteitszorgsysteem onderzoek. De hogeschool heeft een hersteltermijn gekregen en in november 2015 heeft een hervalidatie plaatsgevonden.


In juni 2013 heeft de Validatiecommissie Kwaliteitszorg Onderzoek (VKO) moeten besluiten om het kwaliteitszorgsysteem onderzoek van de Hogeschool Rotterdam slechts voorwaardelijk te valideren. Het kwaliteitszorgsysteem was destijds nog onvoldoende uitgewerkt om tot een positief oordeel te komen. Op 28 oktober 2015 vond het hervalidatiebezoek plaats.

 


Eind 2013 heeft de Validatiecommissie Kwaliteitszorg Onderzoek (VKO) moeten besluiten om het kwaliteitszorgsysteem onderzoek van de ArtEZ hogeschool voor de kunsten slechts voorwaardelijk te valideren. Het kwaliteitszorgsysteem was destijds nog onvoldoende uitgewerkt om tot een positief oordeel te komen. Op 12 november 2015 vond het hervalidatiebezoek plaats.


In maart 2013 heeft de Validatiecommissie Kwaliteitszorg Onderzoek (VKO) moeten besluiten om het kwaliteitszorgsysteem onderzoek van Hogeschool Van Hall Larenstein voorwaardelijk te valideren. De commissie kon zich in 2013 nog geen oordeel vormen over het kwaliteitszorgsysteem onderzoek. De hogeschool heeft een hersteltermijn van twee jaar gekregen en in april 2015 heeft een hervalidatie plaatsgevonden.


Op 11 februari 2015 heeft de Validatiecommissie Kwaliteitszorg Onderzoek (VKO) ene bezoek gebracht aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam voor de validatie van de kwaliteitszorg van het onderzoek.

 


Op 10 december 2014 heeft de Validatiecommissie Kwaliteitszorg Onderzoek (VKO) een bezoek gebracht aan de Hotelschool Den Haag (HDH) voor de validatie van het kwaliteitszorgsysteem onderzoek.

 


Op 15 oktober 2014 heeft de Validatiecommissie Kwaliteitszorg Onderzoek (VKO) een bezoek gebracht aan de HAS Hogeschool voor de validatie van het kwaliteitszorgsysteem onderzoek.

 


Hoewel het kwaliteitszorgkader onderzoek nog jong is oordeelt de VKO positief over de structuur en samenhang van het kwaliteitszorgsysteem onderzoek. Binnen de onderzoekseenheid is men zich bewust van het belang van het leveren en bewaken van kwaliteit. Lectoren worden gezien als het intellectuele geweten van CHE, dichtbij het primaire proces van onderwijs en onderzoek.


In december 2012 heeft de Validatiecommissie Kwaliteitszorg Onderzoek (VKO) moeten besluiten om het kwaliteitszorgsysteem onderzoek van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) voorwaardelijk te valideren. De commissie kon zich in 2012 nog geen oordeel vormen over het kwaliteitszorgsysteem onderzoek. De veranderingen waren tijdens het eerste bezoek van de VKO nog maar recentelijk ingezet. De hogeschool heeft een hersteltermijn van bijna 2 jaar gekregen en in november heeft een hervalidatie plaatsgevonden.


De VKO is positief over de sfeer en cultuur die ze heeft aangetroffen bij Driestar educatief. De hogeschool stelt zich positief op waar het onderzoek betreft. Na een voorlopige terugkoppeling van de VKO heeft de hogeschool de afgelopen maanden zichtbaar veel tijd gestoken in het verbeteren van het kwaliteitszorgsysteem.


kwaliteitszorg voor het onderzoek aan hogescholen